Blog


Felgyői Kecskesajt sajtkóstolója a Vadnyugati Város szuper gyermeknapi program kavalkádjában. A Tik-Tok közönségtalálkozó két főszereplője Szender Milán és Nasz Dani is megtisztelte standunkat.

Vadnyugati Városban


Újabb országos média megjelenés! Az áprilisi versenyeredményeink után egy újabb állomás. Immáron egy igazi mezőgazdasági szaklap, a havonta országosan megjelenő Top Agrár újság májusi számának hasábjain népszerűsítjük a kecskesajt készítesét. https://www.facebook.com/1611615022455616/posts/2345419139075197/?sfnsn=mo

Top Agrár újság hasábján


Sarusi István: Kecskevigyázó sajtmester címmel jelentetett meg cikket rólunk a A FÖLDGÖMB 2018. októberhavi számában! A cikk IDE KATTINTVA olvasható, letölthető!

kecskevigyázó sajtmesterAbban a megtiszteltetèsben volt ma rèszünk, hogy a csongràdi nyugdìjas pedagògusok 20 fős kis csoportja làtogatott hozzànk egy kis sajtkòstolòra! Köszönjük szèpen!  

csongràdi nyugdìjas pedagògusok


Szombatonként megtalálahatóak termékeink a Mars téri Piac Nagycsarnokában, a börtön felőli oldalon a hamradik sor végén. Várjuk kedves sajtkedvelő Barátainkat! Aki szegedi vagy van szegedi ismerőse, kérnénk szívesen ezt megosztani! Köszönjük!

Mars téri Piac Nagycsarnokában vagyunk


Lágy és félkemény sajtok többféle fűszerezéssel, lágy kecskesajt golyók fűszeres olivaolajban érlelve, kecske mozzarella és buratta (gyúrt sajt benne lágy fűszeres krémsajt) egy kis díszítéssel.

Húsvéti kecske sajttálBudapesten 5 G’ Roby élelmiszerboltba lesznek megtalálhatóak a termékeink! A 2017-es esztendő első legkomolyabb kihívása elé álltunk. Budapesten 5 G’ Roby élelmiszerboltba lesznek megtalálhatóak a termékeink, ahol alkalmanként sajt és joghurt kóstolókkal kedveskedünk a bolt vásárlóinak. Hol itt a kihívás? Aki ismeri a G’ Roby boltokat és azok választékait az […]

G’ Roby-ban lesznek a termékeink!