Kecskesajt futár – házhozszállítás


Termékeink házhoz szállítása

Csongrád és Szentes területén termékeinken házhoz is szállítjuk. A szállítás hűtőkocsival történik. A kiszállítás 2019. márciusában kezdődik. Hetente egy, igény esetén kettő alkalommal szállítunk előreegyeztetett időpontban. A hely nem akadály, házhoz visszük, munkahelyre, iskolába, bárhová, ahová adott pillanatban kéri a kedves vevő.

Rendelési limit: 2.000.-Ft. Ez lehet kettő lágy sajt egy joghurt vagy egy sajt négy joghurt, netán tej vagy tojás.

Megrendelhetők előzetes egyeztetéssel termékeink, valamennyi sajt típus, joghurtok, tej és bár nem tejtermék, de tanyasi tyúk tojás is rendelhető, amit ki is szállítunk.

Árainkat termékek között megtalálják. A termékek listája megtalálható fényképpel együtt itt a honlapon. A sajt ára 450.-ft/10 dkg. A félkemény sajtjaink 13-20 dkg. között változik. Rendelésre lehet nagyobb súlyút is kérni. A lágy sajtok fixen 18 dkg-os kiszerelésben készülnek. Ízfokozót, tartósítószert nem tartalmaznak. a Joghurtok 0,20 literes kiszerelésben készülnek, az ára egységesen 260.-Ft

A tojásnak 35-Ft/db. az ára

1 liter kecsketej 450.-Ft

Rendelés:

a Kecskesajtfutár zárt csoportunkban üzenetben (ezt kérnénk ha lehet), de ha kényelmesebb, akkor a 0670/368-8812 vagy a 0670/330-9773 telefonszámon, illetve mesengeren (Márton Magdolna Veres Zoltán) lehet. Bármelyik lehetőség jó!

Várjuk megrendelését!

Felgyői Kecskesajt Team

A képen a következők lehetnek: autó és túra/szabadtéri