Sajtkészítő tanfolyam előlege


Kedves Jelentkező !

Tájékoztatlak, hogy a 2019. évben tervezett napokon, a sajtkészítő tanfolyamon való részvétel feltétele, hogy a tanfolyam díjának a felét 7.500.-Ft-t és az ebéd árát 1.500.- ft-t, összesen 9.500.-Ft-t /fő/ a K&H Banknál vezetett 10405073-50526874-69761000 számú őstermelői számlámra (Veres Zoltán) átutalásra kerüljön. Az átutalás során a közlemény rovatba kérem beírni, hogy sajtkészítő tanfolyam, valamint a tanfolyam résztvevőjének a nevét. Az átutalások sorrendjében írom be a résztvevőket a kért helyekre. Aki előbb utal azé az adott napi hely egész addig míg a napi 4 fős létszámot el nem érjük.

A tanfolyamnak vannak költségei, amit megelőlegezek. Azonban az elmúlt tanfolyamok tapasztalatai azt mutatták, hogy néhányan nem jelentek meg, előzetesen nem szóltak, sőt azóta sem és olyanok elől vették el a lehetőséget, akik szívesen jöttek volna. Ennek okán döntöttünk a pénzösszeg egy részének előzetes befizetése mellett. Amennyiben nem kérsz ebédet, úgy annak árát nem kell küldeni, de  nagyon-nagyon finom sültestálakról maradsz le.

A lényege, hogy csak akkor fizessd be a kért összeget, ha mindenképpen el szeretnél jönni. A pénz számlára kerül, nyomon követhető, én magam számlát állítok ki a befizetésről. A befizetett összeg ellenében lehet részt venni a tanfolyamon. A pénz átutalásával a részvétel szándékod jelzed, tehát azt visszafizetni nem áll módunkban.

 Amennyiben az adott napra nem tudsz megjelenni, úgy azt legkésőbb a tanfolyam előtt 14 nappal írásban kell jelezni. Ha nem tudsz megjelenni, időben és ezt jelezted írásban, e-mailben, akkor természetesen lehetőséget biztosítunk egy későbbi időpontban történő megjelenésre, tehát a befizetett összeg nem vész el.

Amennyiben miattam nem lesz megtartva a rendezvény (pl betegség) úgy pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Azaz, amennyiben miattunk marad el a rendezvény és a felajánlott későbbi időpontok nem jók, úgy a pénzt visszautaljuk.  De csak ebben az esetben. 

A pénzösszeg átutalásával elfogadja azt, hogy vitás kérdésben a Csongrádi Járásbíróság illetékes.

Felgyő, 2018. kmf.

Baráti üdvözlettel:

 Veres Zoltán és Márton Magdolna

Felgyői Kecskesajt Team