Vélemények a sajtkészítő tanfolyamról


Ferke Otília Csongrád megye, Derekegyház:
“Kedves Zoli!
Egyetlen nap alatt hihetetlen sok hasznos elméleti tudást és gyakorlati útmutatást kaptam Tőled, melyekkel bármikor elkezdhetnék sajtot készíteni. A kecskétől a késztermékig együtt láthattam az egész folyamatot. A leírás összefoglal mindent, ami elhangzott, jól érthető, de az élő szót, gyakorlatot és a remek hangulatot nem helyettesíti. Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, mindenképp profitáltam belőle! 🙂
Oti”

Kvasznay Tünde, Pest megye, Bugyi:
“Kedves Zoli!
Szeretném megköszönni a sok információt, amit megosztottál és a lelkesítő, motiváló szavaid. Nekem pont erre volt szükségem. Remek volt a tanfolyam tematikája is. Jó volt látni, hogy mekkora odafigyeléssel és a lehető legjobb higiéniával készítetek sajtot, de számomra mégis inkább a délutáni, vagyis az eladással kapcsolatos témák: marketing, csomagolás, stb- volt hasznos. Jó volt látni azt is, hogy mennyire szereted és hiszel abban, amit csinálsz. Mindenképpen ajánlani tudom másoknak is a tanfolyamotokat. Ami még nagyon szimpatikus volt, hogy a később felmerülő kérdésekre is szívesen válaszoltatok. Kívánok további sok sikert és sok tanítványt!
Kvasznay Tünde Bugyi”

Visnyei Györgyi, Heves megye, Feldebrő:
“Kedves Zoli!
Természetesen bárkinek/ mindenkinek javasolnám, hogy menjen el hozzátok tanulni, akik kecskesajt készítéssel foglalkoznak. Főleg a kezdőknek nagyon fontos lenne, mert megkímélnék magukat azoktól a kudarcoktól, amiken én is átestem. Anno, azt hittem, majd az interneten megnézem, hogyan is kell csinálni, mint egy bableves receptet. Rá kellett döbbennem, hogy ez nem ugyan az. Még büszke is voltam, az ecettel pancsolt sajt és túró szerű képződményeimre. Ráadásul ilyeneket árulnak a falusi piacunkon is. Csak nálad láthattam az egész folyamatot, időbetartásokat, hőmérsékletet, állagot, és ami számomra a legfontosabb, a HIGIÉNIÁT. Megmutattad milyen egyszerű, és kevés dolog kell, a profi tejkonyhához, hogy a szakmai előírásoknak is megfeleljünk. Ezért mentem el hozzátok! A tanfolyami anyag írásba rendezése, meg külön csemege, hogy a rengeteg helyi infó mellett, nem kellett a jegyzeteléssel is bíbelődni, ezért külön köszönet.
Üdv. Györgyi”

Egri Dezső, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Sajópetri:
“Kedves Zoltán!
Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy eltölthettünk egy szép napot nálatok és betekinthettünk a sajtkészítés és kecsketartás rejtelmeibe. Kendőzetlen információkat kaptunk a sajtkészítés anyagi oldaláról is, amit nem nagyon szoktak mások megosztani. A beszerzési források is nagy segítséget jelentenek. A tanfolyam leiratával pedig a kezünkbe adtál egy itinert az induláshoz. Köszönjük szépen. További sok sikert kívánunk!
Egri Gábor és Egri Dezső”

Váczi Judit Csongrád megye, Nagytőke:
“Kedves Zoltán és Magdolna!
Fantasztikus lehetőségnek tartottam ezt a tanfolyamot mikor ráleltem erre a hirdetésre. Jómagam is próbálkoztam sajtkészítésel, de nem izlettek a saját termékeim ezér alább is hagyott a lelkesedésem. A tamfolyam hozta meg ismét a kedvemet a kecskesajt készítéshez. Nagyon sokat kaptam tőlük úgy mint kecsketartás, mint sajtkészítés, hogyan adjam el a termékemet, mire kell jobban odafigyelnem. A tanfolyam maga barátias hangulatba telt. Szivesen részt vennék még hasonló öszejöveteleken, ahol Zoltán és Magdolna a házigazda. Köszönöm hogy ott lehettem és hogy megismerhettem két ilyen csodálatos embert! Üdvözlettel Váczi Judit ”

Dömsödi Erika, Szentes:
Egy felejthetetlen napot tölthettem el a Felgyői Kecskesajt Team jóvoltából a “szentélyükben”. Igen sok és sokféle információt kaptunk mind elméletben, mind gyakorlatban. Színvonalas, érthető, lényegre törő előadásokat hallgathattunk meg, ma már ritkaság számba menő közvetlen és humoros stílusban. Ajánlom mindenkinek, akit vonz a sajtkészítés varázslatos világa! Hálás köszönet a Felgyői Kecskesajt Teamnek a hozzáállásáért, a nekünk adott motivációért és az önzetlenségéért! Várom a folytatást!

Dömsödi Erika Szentesről”

Sajtkészitő tanfolyam kezdőknek Felgyőn. Ezt az ajánlást figyeld.

Közzétette: Zoltán Veres – 2020. június 1., hétfő