Bemutatkozás


Családunk házi kecsketejtermékek (kecskesajt, joghurt, túró) készítésével és kecsketartással foglalkozik.

Szeretjük a kecskesajtot és hiszünk abban, hogy más is szereti. Hiszünk az egészséges táplálkozásban, ezért ajánljuk kecskesajtjainkat mindazoknak, akik szeretik, és rendszeresen fogyasztják az egészséges tejtermékeket, a természetes ízeket, mert a Felgyői kecskesajt a természet íze… Kecskesajtjaink és a többi termékünk házi készítésűek.

A házi jelleget, kecskesajtjaink egészséges, természetes voltát a sajtkészítés technológiája adja, mert nem használunk semmilyen mesterséges adalékanyagot. Sajtjaink minőségi kecsketejből saját kezűleg készülnek, szívvel-lélekkel, mert hiszünk abban, hogy ez is kell a finom sajthoz. Honlapunk sajtjainkról szóló oldalán található fényképek egy dologról meg fogják győzni Önt: Ezt meg kell kóstolni!

Többféle sajtot – lágy és félkemény kecskesajtot, gomolyát, grillezhető sajtokat, mozzarellát, parenyicát   – készítünk 18 féle ízesítéssel, mindenki megtalálja “a foga alá valót!” Joghurtjaink 9 féle ízesítéssel készülnek, de az ízek tárháza kimeríthetetlen, folyamatosan fog bővülni.

Kóstolja meg!

Figyelem: A Felgyői kecskesajt sajtfüggőséget okozhat! 🙂

Hiszünk abban, hogy a mai rohanó világban, a tartósítószerekkel és más mesterséges adalékanyagokkal dúsított gyors ételek nem táplálékok. Ennivaló, de nem táplálék. Az ipari körülmények között készülő “bóti” termékek sokszor messze állnak a természetességtől és néha az egészségtől is.

Kecskesajtjainkat és tejtermékeinket teljes tejből készítjük. Termékeinket minden esetben pasztőrözzük, melyet követően csak kultúrát és oltót használunk. Pasztőrözéssel a káros baktériumok nincsenek jelen. Csak Ön és a Felgyői kecskesajt!

Fogyassza Egészséggel!