Kecskesajt futár – házhozszállítás


Termékeink ingyenes házhozszállítása, termelői áron!

Nagy tisztelettel köszönjük, hogy megtisztelte kecsketej-termékeinket bizalmával és tőlünk rendel. Aki először rendel, kérem olvassa végig alaposan. Minden rendeléssel kapcsolatos információ benne rejlik. 🙂

Kiszállítási helyeink:

Csongrád megyében a következő városokban: Csongrád, Szentes, Hódmezővásárhely, Szeged, Sándorfalva, Balástya és Kistelek, Csanytelek, Tömörkény

Bács-Kiskun megyében: Kecskemét, Városföld és Kiskunfélegyháza,

A házhoz szállításért külön díjat továbbra sem számítunk fel. Termelői áron, ingyenes házhoz szállítás. Lakcímre, munkahelyre vagy kérés szerint vinnénk hűtőkocsival. Két hetente szállítunk, előre megadott időpontban. Családok, kisebb csoportok, lakó- és munkahelyi közösségek stb. jelentkezését várjuk messengeren (Felgyői Kecskesajt) vagy a 06703309773-as telefonszámon. Rendelési limit 2.000.-Ft

Megrendelhetők előzetes egyeztetéssel termékeink, valamennyi általunk készített sajt típus, joghurtoktej, kecske jégkrém négy ízben, melyek a weblapunkon megtalálhatók (áraink, kiszerelés, ízesítés stb)

 A szavatossági idő valamenyi termékre 10 nap. Az extraszűz olivaolajban érlelt lágysajtgyolyók esetén 3 hónap

Rendelés:

A rendelésnek kettő feltétele van: egyrészt a kedves megrendelőnk a zárt messenger csoportunk valamelyikének tagja legyen, másrészt benne legyen a címlistánkban (tudjuk hová vinni a terméket).

Csongrád városában lakók rendelési felülete a Kecskesajtfutár Csongrád zárt messenger csoport.  

Csongrád megyében lakók rendelési felülete a Kecskesajtfutár zárt messenger csoport.

A Bács-Kiskunból rendelők a Kecskesajtfutár Bács-Kiskun zárt  messenger csoportunkban rendelhetnek.

A csoportba nem lehet “csak úgy” bejelentkezni. Előzetes telefon hívást követően kerülhet erre sor. (06703309773)

Mindkettő csoportban kb. kettő hetente megjelenik, hogy aktuálisan mit fogunk készíteni, mit lehet kérni, amit kis is szállítunk. Mikor kiírjuk, hogy miből lehet rendelni, arra a kiírásra hozzászólás keretében lehet írni, hogy kinek mi a rendelése. Felmerülő kérdés esetén privátban kérnénk jelezni.

A rendelés további feltétele: messengeren kérjük megküldeni a következő adatokat: Név, telefonszám, lakcím, illetve az a hely, ahová nagy valószínűséggel kérni fogja, hogy elvigyük a megrendelt terméket. Ha ez menet közben változik nem baj, tudunk korrigálni. Nyilvánvalóan egy “kiszállítási címlistát” állítunk össze magunknak, melyben megszerkesztjük az útvonalat a kiszállítási helyeknek megfelelően. A telefon azért kell, mert kiszállítás előtt, egy sms-ben vagy szóban konzultálunk. Jöhet össze bárkinek bármi, ami miatt nem lesz otthon, tud nekünk üzenetet hagyni, hogy hova adjuk a rendelt terméket.

Priviben, messengeren – Veres Zoltán vagy a Felgyői Kecskesajt – címre kérjük az adatokat és csak mi látjuk. Másnak ki nem adjuk, bizalmasan kezeljük, hisz személyes adat. Előre jelezzük, harmadik fél részére ki nem adjuk, fel nem használjuk, csak és kizárólag kapcsolattartásra fog kelleni. Ha nem kapunk adatokat nem baj, csak nem tudjuk hová  és kinek kell szállítani.

A rendelés, egyenlőre a zárt csoportokban történik, oda kell beírni a rendelést abból, amit készítettünk. Mást nem fogunk tudni kiszállítani, csak abból, ami aktuálisan készül. Mindenki tudni fogja a szállítási napokat előre, így a rendelés nyilvánvalóan a következő szállítási napra fog teljesülni.

Jó ha tudják: a tejet, sajtokat lehet fagyasztani is. Ha kienged, nem érződik rajta, hogy fagyasztóban volt. Tehát aki “havi adagját” akarja megrendelni, megteheti, fagyóban semmi baja nincs. Joghurtot lehet ugyan, de nem ajánljuk, mert az állaga fagyasztás után nem mindig kedvező: darabos. Az extraszűz olivaolajban érlelt lágy sajtgolyókat pedig nem kell fagyasztani, elég ha hűtőben van, akár három hónapig is bírja, kivéve, ha meg nem eszitek addig 🙂

Minőség politikai elvek

Sajtjainkat, joghurtokat hatósági állatorvosi engedéllyel rendelkező sajtkonyhában készítjük (https://felgyoikecskesajt.hu/magdi-sajtkonyhaja/) Fotók a link alatt.

Állatainktól éves vérmintavétel van az emberre terjedő betegségek kiszűrésére. A tejet kettő havonta 4 alkalommal vizsgáltatjuk, előírásnak megfelelően. Nekünk sajtkészítőknek egészségügyi kiskönyvben jegyzett kötelező orvosi vizsgálatok tényét igazoló beírás van.

Fizetés Aki számlát szeretne kérni a termékről, annak azt állítunk ki nagyon szívesen, de ezt a megrendeléskor kérjük jelezni. A fizetés az átadás helyszínen történik. Lehetőleg ne nagy címletű bankjeggyel fizessenek, mert a pénzváltás nem biztos, hogy megoldott. Bankkártyával is lehet fizetni. 

A termékek átvétele

Kérésünk a termékek átvétele kapcsán, hogy mindenki legyen kreatív. Tisztában vagyunk vele, hogy megrendelőink dolgoznak, iskolában vannak, orvosnál stb. Oda visszük a terméket, ahova kérik, de lehetőleg legyen azonos hely minden alkalommal. Ha nem megoldható, akkor meg lehet beszélni szomszéddal, rokonokkal, munkahelyen, bárhol, ahonnan át lehet utólag venni. Hűtés nélkül ne maradjon a megrendelt finomság! Mielőtt rendel bárki is, ezt át kell gondolni.

Szállítási időpontok: a messenger zárt csoportokban adjuk meg. 

 Adott napokon között 09:00-10:00 óra között Sándorfalva – Balástya és Kistelek, 11:00-15:00 óra között Szeged, 16:00 és 17:30 óra között Hódmezővásárhely, 18:00-19:00 óra között Szentes,   területén lesz kiszállítás. Átadás előtt nem sokkal telefonon egyeztetünk! 

Bács- Kiskunban délelőtt Kiskunfélegyháza, délután Kecskemét  a kiszállítás helye.

Termékeinkről fényképet a honlapunkon találnak, meg ezen írás végén is! Várjuk megrendelését!

Veres Zoltán és Márton Magdolna

Felgyői Kecskesajt Team

Tel: 06703309773,

E-mail: info@felgyoikecskesajt.hu

A képen a következők lehetnek: autó és túra/szabadtéri

Kecske jégkrém