Vélemények a sajtkészítő tanfolyamról


Ferke Otília Csongrád megye, Derekegyház:
“Kedves Zoli!
Egyetlen nap alatt hihetetlen sok hasznos elméleti tudást és gyakorlati útmutatást kaptam Tőled, melyekkel bármikor elkezdhetnék sajtot készíteni. A kecskétől a késztermékig együtt láthattam az egész folyamatot. A leírás összefoglal mindent, ami elhangzott, jól érthető, de az élő szót, gyakorlatot és a remek hangulatot nem helyettesíti. Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a tanfolyamon, mindenképp profitáltam belőle! 🙂
Oti”

Kvasznay Tünde, Pest megye, Bugyi:
“Kedves Zoli!
Szeretném megköszönni a sok információt, amit megosztottál és a lelkesítő, motiváló szavaid. Nekem pont erre volt szükségem. Remek volt a tanfolyam tematikája is. Jó volt látni, hogy mekkora odafigyeléssel és a lehető legjobb higiéniával készítetek sajtot, de számomra mégis inkább a délutáni, vagyis az eladással kapcsolatos témák: marketing, csomagolás, stb- volt hasznos. Jó volt látni azt is, hogy mennyire szereted és hiszel abban, amit csinálsz. Mindenképpen ajánlani tudom másoknak is a tanfolyamotokat. Ami még nagyon szimpatikus volt, hogy a később felmerülő kérdésekre is szívesen válaszoltatok. Kívánok további sok sikert és sok tanítványt!
Kvasznay Tünde Bugyi”

Visnyei Györgyi, Heves megye, Feldebrő:
“Kedves Zoli!
Természetesen bárkinek/ mindenkinek javasolnám, hogy menjen el hozzátok tanulni, akik kecskesajt készítéssel foglalkoznak. Főleg a kezdőknek nagyon fontos lenne, mert megkímélnék magukat azoktól a kudarcoktól, amiken én is átestem. Anno, azt hittem, majd az interneten megnézem, hogyan is kell csinálni, mint egy bableves receptet. Rá kellett döbbennem, hogy ez nem ugyan az. Még büszke is voltam, az ecettel pancsolt sajt és túró szerű képződményeimre. Ráadásul ilyeneket árulnak a falusi piacunkon is. Csak nálad láthattam az egész folyamatot, időbetartásokat, hőmérsékletet, állagot, és ami számomra a legfontosabb, a HIGIÉNIÁT. Megmutattad milyen egyszerű, és kevés dolog kell, a profi tejkonyhához, hogy a szakmai előírásoknak is megfeleljünk. Ezért mentem el hozzátok! A tanfolyami anyag írásba rendezése, meg külön csemege, hogy a rengeteg helyi infó mellett, nem kellett a jegyzeteléssel is bíbelődni, ezért külön köszönet.
Üdv. Györgyi”

Egri Dezső, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Sajópetri:
“Kedves Zoltán!
Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy eltölthettünk egy szép napot nálatok és betekinthettünk a sajtkészítés és kecsketartás rejtelmeibe. Kendőzetlen információkat kaptunk a sajtkészítés anyagi oldaláról is, amit nem nagyon szoktak mások megosztani. A beszerzési források is nagy segítséget jelentenek. A tanfolyam leiratával pedig a kezünkbe adtál egy itinert az induláshoz. Köszönjük szépen. További sok sikert kívánunk!
Egri Gábor és Egri Dezső”

Váczi Judit Csongrád megye, Nagytőke:
“Kedves Zoltán és Magdolna!
Fantasztikus lehetőségnek tartottam ezt a tanfolyamot mikor ráleltem erre a hirdetésre. Jómagam is próbálkoztam sajtkészítésel, de nem izlettek a saját termékeim ezér alább is hagyott a lelkesedésem. A tamfolyam hozta meg ismét a kedvemet a kecskesajt készítéshez. Nagyon sokat kaptam tőlük úgy mint kecsketartás, mint sajtkészítés, hogyan adjam el a termékemet, mire kell jobban odafigyelnem. A tanfolyam maga barátias hangulatba telt. Szivesen részt vennék még hasonló öszejöveteleken, ahol Zoltán és Magdolna a házigazda. Köszönöm hogy ott lehettem és hogy megismerhettem két ilyen csodálatos embert! Üdvözlettel Váczi Judit “

Dömsödi Erika, Szentes:
Egy felejthetetlen napot tölthettem el a Felgyői Kecskesajt Team jóvoltából a “szentélyükben”. Igen sok és sokféle információt kaptunk mind elméletben, mind gyakorlatban. Színvonalas, érthető, lényegre törő előadásokat hallgathattunk meg, ma már ritkaság számba menő közvetlen és humoros stílusban. Ajánlom mindenkinek, akit vonz a sajtkészítés varázslatos világa! Hálás köszönet a Felgyői Kecskesajt Teamnek a hozzáállásáért, a nekünk adott motivációért és az önzetlenségéért! Várom a folytatást!

Dömsödi Erika Szentesről”

Egy tökéletes tanfolyam akár hobby sajtkészítőknek, akár olyanoknak, akik önálló vállalkozást szeretnének. A kecskesajt készítés alapjait, a “kecskétől a hűtőig” mind az elméletben, mind a gyakorlatban megismertük. A tanfolyam során felmerülő valamennyi kérdésünkre őszinte és hiteles válaszokat kaptunk egyedi előadás formájában. Nagyon jó szívvel ajánlom! Köszönet Zolinak. és Magdinak.

A mai fejés közben immár élményekkel feltöltődve gondolkodóba estem. Miként köszönhetném meg Nektek ezt az önzetlen és megfizethetetlen segítséget, amit egy magamfajta kezdő kecskéző kaphat? Igyekszem röviden összefoglalni, megfogalmazni azt, aminek részesei lehettünk a tegnapi nap folyamán, de mindenkinek legyen az kecskerajongó/fogyasztó vagy nem azt ajánlom menjen, tapasztalja meg a Felgyői Kecskések odaadását, páratlan tevékenységét! Elhivatott, szorgalmas és segítőkész sajtmesterünk Zoltán kellő humorral fűszerezve tette maradandóvá a kecsketejből készült termékek készítésének élményét a délelőtt folyamán. Lényegre törő, tömör mégis minden egyes mozzanatra kitérő bemutatójának minden perce ki volt használva, temérdek hasznos információ hangzott el emészthető formában. Minél több érzékszervünket bevonva ismerkedhettünk a technikákkal, fortélyokkal. Az ízletes ebédet követően, bár mi kissé megpilledtünk, kecskepásztorunk rendületlen odaadással folytatta tapasztalatainak megosztását. Ezután következett a nap megkoronázása: a kóstolás. Feledhetetlen! Ezt nem leírni, érezni kell! Végül, aminek én különösképpen örültem, betekintést nyerhettünk a kecskenyáj életébe. Találkozhattunk magukkal az anyakecskékkel, mert nélkülük ugyebár ez a csoda nem jöhetett volna létre. Példamutatás volt ez a nap hivatástudatból, kitartásból, szorgalomból, a jószágok szeretetéből is. Ehhez kívánok a továbbiakban is minden jót Nektek Felgyői Kecskesajt Team!! Hálás szívvel gondolok rátok!
 
Sajtkészítő tanfolyam Felgyőn: Én éltem Csanyteleken ,és mig ott laktam folyamatosan vásároltam a készletből ! Egyébbként Budapest vagyok ,,és a következőt tudom mondani ! Kalapom emelem, az árú illetve választék előtt ! Igen keményen dolgoznak ,hogy kíváló minőséget tudjanak adni ! Köszönet a tudásuk és a velejáró munkájuk előtt ! Üdvözlettel Leipniker Judit

Érdekes, gyakorlatias a tanfolyam anyaga, segít az elindulásban. Konkrét tanácsokat kap, aki ezzel szeretne komolyabban foglalkozni, a sajtkészítéssel és kecsketartással kapcsolatban. Annak is élvezetes, aki csak hobbiként szeretne vele foglalkozni, mint ahogy én is. Nagyon örülök, hogy részt vettem, jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Nem azt kaptam amit vártam, annál sokkal de sokkal többet! Mérhetetlenül sajnálom, hogy csak 2 napot kaptam ebből, nagyon hamar elment az idő 😔 Imádtam minden pillanatát!❤️ Ha lenne akár egy hetes tanfolyam/nyári tábor biztos hogy mennék! 😉Csakis pozitív élményekkel tértem haza☺️köszönjük

Tökéletes szervezés és hangulat. Mindenkinek ajánlani tudom aki meg akar ismerkedni a kecsketartással, a sajt készítéssel illetve minden jóval ami kecsketejből készül.
Köszönöm szépen Zoli és Magdi ezt a két napot.

Akár hobby akár komoly terved van akkor keresd Zoltánt és Magdikát!Nem x város 5 emeletén tanulnod meg az alapokat hanem a természetben. Nagyon jó tanítók akik a tudásukat nem maguknak tartogatják hanem átadják érthető módon! Minden segítséget megkaptunk és kapunk töllük a továbbiakban is. Két csodás napot töltöttünk el a párommal aki az állattartás terén szerzett hasznos infókat! Remélem még tudunk több időre eljutni hozzájuk! Köszönjük nektek!!!

Imádtam a tanfolyam minden pillanatát. Olyan két napon vehettem részt, ahol rengeteg infót, hasznos útravalót kaptunk, tökéletes rálátást biztosítva a kecsketartáson keresztül a tej feldolgozásáig. Sokkal többet kaptam mint amire számítottam! És nem utolsó sorban nagyszerű embereket ismerhettem meg! Hálásan köszönöm!

 

Sajtkészitő tanfolyam kezdőknek Felgyőn. Ezt az ajánlást figyeld.

Közzétette: Zoltán Veres – 2020. június 1., hétfő